Home > More about YHIMS > School News

School News

An Interview with Mr. Clancy
매튜클렌지
2015-09-18

BY 이선민 (2-2), 신주희 and 한채형 (2-4)
​​Q What was the reason you wanted​ ​to become a teacher? What was your​ ​motivation?

A To make the world a better place. After​ ​college I got a job at a bank. It wasn't long before I didn't like this kind of work, because it wasn't really helping anyone. So I decided to go into education.

Q What is your philosophy of education?

A Teachers need to guide students​ ​​into learning for themselves. The most​ ​important thing is creating an environment​ ​​where learning, positive thinking, and dreaming are encouraged.

Q How did you feel when you came to​ ​YHIMS?

A When I arrived, I was overwhelmed by​ ​the desire to learn among students. The way our students always try and do there very best has been inspiring.

Q What are the differences between other​ ​schools and Younghoon?

A I was teaching at a rural school. We​ ​only had 80 students, so it was a more​ ​familiar atmosphere. Students at YHIMS​ ​have stronger motivations to learn than​ ​any other schools I’ve taught at.

Q What do you think about teaching​ ​International Studies?

A I feel privileged to be able to have​ ​an opportunity to teach students at our​ ​school. It is my hope that I can instill upon​ ​them the curiosity​ ​about the world around them,​ ​and​ ​a​ ​desire​ ​to achieve their goals.

.