Home > Academics > Test-free Semester

Test-free Semester

Test-free Semester aims to alleviate the immense stress students experience from tests heavily dependent on memorization. This will allow students more time to reflect on their futures, discover true talents, and acquire life skills and values

YHIMS provides programs that meet the purpose of Test-free Semester and related to regular curriculums. Students are able to learn about themselves and explore career path through different programs in the fields of History, Diplomacy, Science, Technology, and International Cooperation.

Cooperating with educational institutions in the community, YHIMS offers work experience opportunities to students. An aptitude test and classes about careers motivate students to have interests in their future careers and willingly partake in a wide variety of activities and experiences.