Home > About YHIMS > Mission & Vision

With ideology of honesty, diligence, and cooper-ration, Young Hoon Educational Foundation established Young Hoon Elementary School in 1965, Young Hoon Middle School in 1969, and Young Hoon High School in 1973 to nurture competent individuals with upright characters who know how to live together as a member of society.

As the world is becoming more globalized, however, it demands individuals with independence and national identity who aim for brighter future. As a result, Young Hoon International Middle School was founded in 2008 and has provided international educational curriculum that is similar to that of prestigious middle schools abroad.

Henceforward YHIMS would like to establish a foothold for students to develop their creativity and potential so they can realize their academic and professional goals. Also, YHIMS position themselves as global leaders by providing students with the international curriculum in addition to the national curriculum.