Home > Academics > Educational Program

Prestigious International School Curriculum

• Using English textbooks used in prestigious schools abroad
    • Foreign teachers teach English, Mathematics, Social Studies, and Science in English using
      English textbooks.
    • Students can experience a prestigious international school curriculum
  • Multi-dimensional performance assessment system that instills creativity
    • Major subjects are 100% based on essay questions.
    • Foreign teachers and Korean teachers cooperate to evaluate a student's entire learning process.
    • The foreign teachers' subjects provide their own report cards in English, which will help students prepare for high school admission and studies abroad.
  • Providing International Studies class
    • Students learn to understand and discuss international issues through International Studies, International Economics, and International Relations.
    • Students acquire an international mindset through various activities.
  • Foreign Language Education
    • Students choose a third language to study, among Spanish, Chinese, and Japanese.
    • Small group conversation classes are opened in After School program.
    • Students learn to communicate with the world.

English Immersion Program

• Foreign teachers teach English, Mathematics, Social Studies, and S혻cience in English using English textbooks.
  • Foreign Language Education