Home > International Relations > Partnership

Younghoon International Middle School is looking for future international exchange opportunities. If you have any inquires regarding international Exchange program of our school or willing to have a partnership with us, please contact below.
  • Contact Information for International Exchange Questions
    • Tel: 82+ 02-970-4605
    • Email: yhimscoordinator@gmail.com